Startup

 “Ideas are easy. Implementation is hard.” 

How to start

Vaak is er een geweldig idee om uw eigen bedrijf op te starten. Maar implementatie kan ingewikkeld zijn. MG Branding & Design Agency kan u helpen om uw eigen bedrijf en brand op te zetten en deze te communiceren naar de  buitenwereld!

Build your brand

Door middel van een aantal stappen kunnen wij u helpen om uw eigen bedrijf vorm te geven en te communiceren. MG Branding & Design Agency helpt u bij het opzetten van uw identiteit en deze vorm te geven door het ontwikkelen van uw eigen logo. 

Identify your audience

In samenwerking met u stellen wij vast wat uw doelgroep is en voor wie uw brand bedoeld is. Het is belangrijk om te zorgen dat er een brand wordt opgebouwd waar uw doelgroep een connectie mee heeft. 

Build brand mission

De volgende stap is om om uw brand mission vorm te geven die zich richt op de doelgroep. In samenwerking met u werken wij uit waar u of uw bedrijf voor staat en waar u het meest gepassioneerd door bent. Dit moet allemaal in één zin te onderbouwen zijn. 

Set up brand identity

Op basis van de brand mission, wordt er een brand identity opgebouwd. Waar de brand mission uit maar één zin bestaat, bestaat de brand identity uit een volledig profiel met kerncompetenties van uw bedrijf. 

Develop brand logo & tagline

De volgende stap is om het visuele gedeelte van uw brand vorm te geven. Hoe gaat uw logo eruit zien en wat zal uw slogan worden? Uw doelgroep moet u in één oogopslag identificeren. 

Develop your brand website

Uw eigen website hebben is tegenwoordig een ‘must’ en het moderne visitekaartje van u of uw bedrijf. In samenwerking met u bouwen wij een volledige website afgestemd op uw brand. 

Skyrocket your business with our websolutions!

Door onze verschillende webdesign pakketten maken wij het mogelijk om voor iedereen een volledig op maat gemaakte website te bouwen. Of u nu een online webshop of volledige bedrijfswebsite wilt, alles is mogelijk. Voor startup bedrijven kan het budget voor een website krap zijn, daardoor bieden wij de mogelijkheid om de kosten te spreiden!